Retourneren

Retourneren

Wenst een u product te retourneren dan is dat natuurlijk mogelijk. Retourneren of ruilen van uw aankopen kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, mits aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Tijdens het invullen van het retourformulier kunt u ervoor kiezen om uw geld terug te krijgen, het product te ruilen of een waardebon ter waarde van uw bestelling te ontvangen. Als u verzoekt om terugbetaling van uw bestelling dan betalen wij na ontvangst het bedrag binnen 3 werkdagen terug.

Retourvoorwaarden:

- Ruilen of retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. - Het artikel mag geen gebruikerssporen bevatten of gedragen zijn. Het artikel passen mag wel. - Horlogebanden mogen niet zijn ingekort. - Het artikel dient compleet te zijn (inclusief bijbehorende merkdoos, boekjes etc.) - Het artikel dient zicht in de originele verpakking te bevinden (indien redelijkerwijs mogelijk). De doos moet open gemaakt worden om het artikel te bekijken, dat mag. Labels, stickers, kaartjes & beschermfolies mogen niet verwijderd worden!

Wat moet ik doen om producten te retourneren? Wij verzoeken u vriendelijk om ons retourformulier te downloaden. Deze vervolgens volledig in te vullen en deze bij te voegen bij uw retourzending. Wanneer wij de producten hebben ontvangen zullen wij u een bevestiging van de annulering sturen per e-mail.

Stuur eventueel ook een e-mail naar info@importwatch.nl met de informatie over uw retourzending. Dit helpt ons bij het verwerken van het retourproces. Retourkosten

Bij retourneren van goederen zijn de retourkosten voor de klant.